3- gangen keuze menu

Op woensdag en donderdag serveren we een wisselend 3- gangen keuze menu.

Het menu doordeweeks bestaat uit een huisgemaakte tomatensoep of een dagsoep. In het hoofdgerecht serveren we een vlees of een visgerecht met huisgemaakte frietjes en bijpassende groenten. Het dessert is altijd een verrassing van de chef.

Het 3-gangen keuze menu is te reserveren vanaf 17.00uur (tot 19.00uur) op woensdag en donderdag
Ons restaurant is geopend tot 20.30uur.

Vrijdag
Samen- delen- menu

Vind u kiezen ook zo lastig? Wij ook! Daarom hebben we op vrijdag sharing dinner.
Op deze avond serveren we ons 3-gangen keuze menu van woensdag en donderdag in kleine (deel) gerechtjes. Hierdoor hoeft u niet te kiezen. Een unieke eetervaring met een variatie van het weekmenu verdeeld over 3 rondes. Heerlijk samen dineren, zonder keuze stress. 

   
Open Tafel

Op woensdag organiseren wij onze Open Tafel vanaf 12.00uur.

Gezellig samen eten.
Driegangen Open Tafel menu voor slechts €12,95 p.p.
Graag reserveren, minimaal 1 dag van te voren.    

Week 16, 17 april
Soepje, stamppot boerenkool. rookworst, spekjes en jus, dessert

Week 17, 24 april
Soepje, lasagne bollognese, frisse salade,  dessert

Week 18, 1 mei
Soepje, Gebraden kippenpoot, verse appelmoes en oven aardappel, dessert

Week 19, 8 mei
Soepje, andijviestamppot met spekjes, gehaktbal en jus, dessert

Week 20, 15 mei
Soepje, Kipsaté, atjar, satésaus, kroepoek en witte rijst, dessert 

Vrijdag 3-gangen keuze menu € 26,- p.p.

VRIJDAG MENU* 

Iedere vrijdag serveren wij ons vrijdag- menu

*Hoofdgerechten worden geserveerd met verse frietjes en warme groenten.

Diner, 3 -gangen keuze menu
Woensdag en donderdag €23,- p.p.

Week 16,
Woensdag 17 en donderdag 18 april

Week 17,
Woensdag 24 en donderdag 25 april

Week 18,
Woensdag 1 en donderdag 2 mei

Week 19,
Woensdag 8
Donderdag 9 mei gesloten i.v.m. hemelvaart 

*Hoofdgerechten worden geserveerd met verse frietjes en warme groenten.