Drie gangen dagmenu

Onze koks koken dagelijks met verse producten.

Bij het menu heeft u keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten.

Het nagerecht is de keuze van de kok en is dus een verrassing.

 

3-gangenmenu: €14,50 per persoon.

tong en spareribs: €17,95

Alleen een hoofdgerecht? Ook dat kan bij "Willem". De kosten zijn dan €  9,50 p/p

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00

De keuken sluit  op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.30 uur en op vrijdag en zaterdag om 19.00 uur

lunch mogelijk van 12.00 tot 17.00

diner mogelijk van 17.00 tot 18.30

Zaterdag geopend van 17.00 tot 19.00

 

 

bij het hoofdgerecht serveren wij een aardappel- en groentegarnituur

 

 Eet u vegetarisch, wilt u dit dan vooraf melden aan de kok, dan maakt hij iets speciaals voor u klaar.

Ook veganistisch is mogelijk, graag vooraf doorgeven

 

Dinsdag 1 januari

Vandaag zijn wij helaas gesloten

 

Woensdag 2 januari

Vandaag zijn wij helaas gesloten

 

Donderdag 3 januari  MENU Palet alleen hoofdgerecht

Gegrild biefstukje van het Hereford rund met gestoofde uitjes en kruidenboter of

Combinatie van zalm- tongschar en scampi

 

Vrijdag 4 januari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 5 januari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 8 januari

Gestoofde visrolletjes met zalmfarce of

Gegrilde varkenshaas met pepersaus

 

Woensdag 9 januari reserveren vanaf 17:45

In geklaarde anijsboter gebakken mossels met venkel, prei en ui of

Pulled chicken met krokantjes van pitabrood en bbq saus

 

Donderdag 10 januari

Gegrild biefstukje van het Hereford rund met gestoofde uitjes en kruidenboter of

Gestoofde visrolletjes met zalmfarce

 

Vrijdag 11 januari

Gegrilde varkenshaas met pepersaus of

In geklaarde anijsboter gebakken mossels met venkel, prei en ui

 

 

 

Zaterdag 12 januari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 15 januari

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn of

Met grove mosterd en dille gemarineerde zalm gestoomd in de oven met gestoofde groentjes

 

Woensdag 16 januari

Vanavond zijn we volgeboekt.... Kinderopvang Walcheren heeft bij ons hun nieuwjaarsreceptie!!

 

Donderdag 17 januari

Gebakken kabeljauw met huisgemaakte remouladesaus of

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn

 

Vrijdag 18 januari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 19 januari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 22 januari

Gekruide gehaktballetjes in lichtzoete winterse jus of

Huisgemaakte lekkerbek van zalm met chutney van venkel en citroen

 

Woensdag 23 januari

Stoofvlees met kruidkoek en zilveruitjes of

Op de huidgebakken witvis met een zachte mosterdsaus

 

Donderdag 24 januari

Visstoofpotje met ras el hanout en tomatensaus of

Gekruide gehaktballetjes in lichtzoete winterse jus

 

Vrijdag 25 januari

Huisgemaakte lekkerbek van zalm met chutney van venkel en citroen of

Stoofvlees met kruidkoek en zilveruitjes

 

Zaterdag 26 januari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 29 januari

Gestoofde visrolletjes met zalmfarce of

Gegrilde varkenshaas met pepersaus

 

Woensdag 30 januari

In geklaarde anijsboter gebakken mossels met venkel, prei en ui of

Pulled chicken met krokantjes van pitabrood en bbq saus

 

Donderdag 31 januari

Gegrild biefstukje van het Hereford rund met gestoofde uitjes en kruidenboter of

Gestoofde visrolletjes met zalmfarce

 

Vrijdag 1 februari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 2 februari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 5 februari       

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn of

Met grove mosterd en dille gemarineerde zalm gestoomd in de oven met gestoofde groentjes

 

Woensdag 6 februari

Varkensstoofpotje van nek en spek in oma’s jus of

Koolvis in papilotte uit de oven

 

Donderdag 7 februari

Gebakken kabeljauw met huisgemaakte remouladesaus of

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn

 

Vrijdag 8 februari

Met grove mosterd en dille gemarineerde zalm gestoomd in de oven met gestoofde groentjes of

Varkensstoofpotje van nek en spek in oma’s jus

 

Zaterdag 9 februari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 12 februari

Gekruide gehaktballetjes in lichtzoete winterse jus of

Huisgemaakte lekkerbek van zalm met chutney van venkel en citroen

 

Woensdag 13 februari

Stoofvlees met kruidkoek en zilveruitjes of

Op de huidgebakken witvis met een zachte mosterdsaus

 

Donderdag 14 februari

Visstoofpotje met ras el hanout en tomatensaus of

Gekruide gehaktballetjes in lichtzoete winterse jus

 

Vrijdag 15 februari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

 

 

 

Zaterdag 16 februari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 19 februari

Gestoofde visrolletjes met zalmfarce of

Gegrilde varkenshaas met pepersaus

 

Woensdag 20 februari

In geklaarde anijsboter gebakken mossels met venkel, prei en ui of

Pulled chicken met krokantjes van pitabrood en bbq saus

 

Donderdag 21 februari

Gegrild biefstukje van het Hereford rund met gestoofde uitjes en kruidenboter of

Gestoofde visrolletje met zalmfarce

 

Vrijdag 22 februari

Gegrilde varkenshaas met pepersaus of

In geklaarde anijsboter gebakken mossels met venkel, prei en ui

 

Zaterdag 23 februari

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 26 februari

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn of

Met grove mosterd en dille gemarineerde zalm gestoomd in de oven met gestoofde groentjes

 

Woensdag 27 februari

Varkensstoofpotje van nek en spek in oma’s jus of

Koolvis in papilotte uit de oven

 

 

 

Donderdag 28 februari

Gebakken kabeljauw met huisgemaakte remouladesaus of

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn

 

Vrijdag 1 maart

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 2 maart

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 5 maart

Gekruide gehaktballetjes in lichtzoete winterse jus of

Huisgemaakte lekkerbek van zalm met chutney van venkel en citroen

 

Woensdag 6 maart

Stoofvlees met kruidkoek en zilveruitjes of

Op de huidgebakken witvis met een zachte mosterdsaus

 

Donderdag 7 maart

Visstoofpotje met ras el hanout en tomatensaus of

Gekruide gehaktballetjes in lichtzoete winterse jus

 

Vrijdag 8 maart

Huisgemaakte lekkerbek van zalm met chutney van venkel en citroen of

Stoofvlees met kruidkoek en zilveruitjes

 

Zaterdag 9 maart

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

 

 

Dinsdag 12 maart

Gestoofde visrolletjes met zalmfarce of

Gegrilde varkenshaas met pepersaus

 

Woensdag 13 maart

In geklaarde anijsboter gebakken mossels met venkel, prei en ui of

Pulled chicken met krokantjes van pitabrood en bbq saus

 

Donderdag 14 maart

Gegrild biefstukje van het Hereford rund met gestoofde uitjes en kruidenboter of

Gestoofde visrolletjes met zalmfarce

 

Vrijdag 15 maart

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 16 maart

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 19 maart

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn of

Met grove mosterd en dille gemarineerde zalm gestoomd in de oven met gestoofe groentjes

 

Woensdag 20 maart

Varkensstoofpotje van nek en spek in oma’s jus of

Koolvis in papilotte uit de oven

 

Donderdag 21 maart

Gebakken kabeljauw met huisgemaakte remouladesaus of

Gegrild kipfiletje zacht gegaard in boter en verse rozemarijn met een zachtzoete saus van witte wijn

 

Vrijdag 22 maart

Met grove mosterd en dille gemarineerde zalm gestoomd in de oven met gestoofde groentjes of

Varkensstoofpotje van nek en spek in oma’s jus

Zaterdag 23 maart

3-gangenmenu

Tomatensoep

Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

 

Zondag en maandag gesloten

 

 

 

 

Kinderen zijn van harte welkom.

Pinnen is bij ons mogelijk!

Rolstoeltoegankelijk/invalidentoilet.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00

De keuken sluit  op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.30 uur

en op vrijdag en zaterdag om 19.00 uur

dinsdag t/m vrijdag lunch mogelijk van 12.00 tot 17.00

 

Zaterdag geopend van 17.00 tot 21.30

 

bij het hoofdgerecht serveren wij een aardappel- en groentegarnituur

 

zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 16.00 uur!!

Grand café Willem is de juiste locatie voor uw feest, verjaardag, jubileum, receptie, bruiloft, high tea enz. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

bel voor info tel. (0118) 618 767

typefouten voorbehouden.

WE ZIEN U GRAAG BIJ: GRAND CAFÉ WILLEM, HET ANDERE RESTAURANT

 

 

Lunch of maaltijd en een fijne tijd

seniorenmenu, elke woensdag en vrijdag voor €7,00 pp

elke woensdag en vrijdag om 12.

Lees verder

Ook: