Drie gangen dagmenu

Onze koks koken dagelijks met verse producten.

Bij het menu heeft u keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten.

Het nagerecht is de keuze van de kok en is dus een verrassing.

 

3-gangenmenu: €13,50 per persoon.

tong en spareribs: €17,95

Alleen een hoofdgerecht? Ook dat kan bij "Willem". De kosten zijn dan €  9,50 p/p

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00

De keuken sluit  op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.30 uur en op vrijdag en zaterdag om 19.00 uur

lunch mogelijk van 12.00 tot 17.00

diner mogelijk van 17.00 tot 19.30

Zaterdag geopend van 17.00 tot 22.00

 

 

bij het hoofdgerecht serveren wij een aardappel- en groentegarnituur

 

 Eet u vegetarisch, wilt u dit dan vooraf melden aan de kok, dan maakt hij iets speciaals voor u klaar.

Ook veganistisch is mogelijk, graag vooraf doorgeven

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 6 november    

Kipschnitzel van het huis met verse appelmoes of

Visbrochette met ontbijtspek en een tomatensalsa

 

Woensdag 7 november

Goulash met gekruide rijst of

Viscurry met papadums

 

Donderdag 8 november vanavond zijn wij volgeboekt

 

Vrijdag 9 november, vanavond zijn we volgeboekt

 

Zaterdag 10 november

Vandaag zijn wij volgeboekt

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 13 november

Varkenshaas saté met huisgemaakte atjar en pindasaus of

Zalm op stro ons allen welbekend

 

Woensdag 14 november

Vlaams stoofvlees met spek en stroop of

Op de huid gebakken witvis gegaard in boter met paddenstoeltjes

 

Donderdag 15 november

Huisgemaakte lekkerbek met Willems pickles of

Varkenshaas saté met huisgemaakte atjar en pindasaus

 

Vrijdag 16 november

Zalm op stro ons allen welbekend of

Vlaams stoofvlees met spek en stroop

 

Zaterdag 17 november

Vandaag zijn wij volgeboekt

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 20 november

Visstoofpotje onder een dakje van bladerdeeg of

Shaslick van kippendijtjes op gekruide couscous

Woensdag 21 november

Lengfilet gemarineerd in mosterd en pesto gegaard in de oven of

Huisgemaakt varkens cordon bleu

 

Donderdag 22 november

Zachtgegaard biefstukje van het Hereford rund met een romige pepersaus of

Visstoofpotje onder een dakje van bladerdeeg

 

Vrijdag 23 november

Vandaag zijn wij volgeboekt

 

Zaterdag 24 november

Vandaag zijn wij volgeboekt

 

Zondag en maandag gesloten

 

 

 

Dinsdag 27 november

Kipschnitzel van het huis met verse appelmoes of

Visbrochette met ontbijtspek en een tomatensalsa

 

Woensdag 28 november

Goulash met gekruide rijst of

Viscurry met papadums

 

Donderdag 29 november

Dorade gebakken met peterselie en citroenboter of

Kipschnitzel van het huis met verse appelmoes

 

Vrijdag 30 november

vanavond zijn wij volgeboekt

 

Zaterdag 1 december, vanavond kunt u reserveren vanaf 17.45 uur

3-gangenmenu

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 4 december t/m donderdag 6 december zijn we gesloten ivm groot onderhoud. Het resultaat kunt u komen bekijken op vrijdag 7 december. U bent van harte welkom.

 

Vrijdag 7 december

Vandaag open dag ivm het 10-jarig bestaan van Grand café Willem

 

Zaterdag 8 december

3-gangenmenu

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 11 december

Visstoofpotje onder een dakje van bladerdeeg of

Shaslick van kippendijtjes op gekruide couscous

 

Woensdag 12 december

Lengfilet gemarineerd in mosterd en pesto gegaard in de oven of

Huisgemaakt varkens cordon bleu

 

Donderdag 13 december

vanavond zijn wij volgeboekt

 

Vrijdag 14 december

vanavond zijn wij volgeboekt

Zaterdag 15 december

3-gangenmenu

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 18 december

Kipschnitzel van het huis met verse appelmoes of

Visbrochette met ontbijtspek en een tomatensalsa

 

Woensdag 19 december

vanavond zijn wij volgeboekt

 

Donderdag 20 december

Dorade gebakken met peterselie en citroenboter of

Kipschnitzel van het huis met verse appelmoes

 

 

 

Vrijdag 21 december

3-gangenmenu

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 22 december

Vanaf vandaag zijn wij gesloten tot en met 2  januari

 

we wensen u fijne feestdagen en een sprankelend 2019.

 

Bedankt voor uw aanwezigheid in ons speciale restaurant en graag tot ziens in het nieuwe jaar!

 

 

 

 

Kinderen zijn van harte welkom.

Pinnen is bij ons mogelijk!

Rolstoeltoegankelijk/invalidentoilet.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00

De keuken sluit  op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.30 uur

en op vrijdag en zaterdag om 19.00 uur

dinsdag t/m vrijdag lunch mogelijk van 12.00 tot 17.00

 

Zaterdag geopend van 17.00 tot 21.30

 

bij het hoofdgerecht serveren wij een aardappel- en groentegarnituur

 

zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 16.00 uur!!

Grand café Willem is de juiste locatie voor uw feest, verjaardag, jubileum, receptie, bruiloft, high tea enz. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

bel voor info tel. (0118) 618 767

typefouten voorbehouden.

WE ZIEN U GRAAG BIJ: GRAND CAFÉ WILLEM, HET ANDERE RESTAURANT

 

 

Lunch of maaltijd en een fijne tijd

seniorenmenu, elke woensdag en vrijdag voor €7,00 pp

elke woensdag en vrijdag om 12.

Lees verder

Ook: