Drie gangen dagmenu

Onze koks koken dagelijks met verse producten.

Bij het menu heeft u keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten.

Het nagerecht is de keuze van de kok en is dus een verrassing.

 

3-gangenmenu: €13,50 per persoon.

Onbeperkt tong en spareribs: €17,95

Alleen een hoofdgerecht? Ook dat kan bij "Willem". De kosten zijn dan €  9,50 p/p

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00

De keuken sluit  om 19.30

lunch mogelijk van 12.00 tot 17.00

diner mogelijk van 17.00 tot 19.30

Zaterdag geopend van 17.00 tot 22.00

 

 

bij het hoofdgerecht serveren wij een aardappel- en groentegarnituur

 

 Eet u vegetarisch, wilt u dit dan vooraf melden aan de kok, dan maakt hij iets speciaals voor u klaar.

Ook veganistisch is mogelijk, graag vooraf doorgeven

 

 

 

Dinsdag 10 april

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto of

Spies van kippedijtjes met salsa van mango en sinaasappel

 

Woensdag 11 april

Kortgebakken koolvis gegaard in de oven met rode bietjes en bladselderij of

Runderstoofvlees van rode wijn en rozemarijn met voorjaarsgroenten

 

Donderdag 12 april

Pancetta (opgerold buikspek) op Italiaanse wijze of

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto

 

Vrijdag 13 april

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

 

 

Zaterdag 14 april

Vandaag zijn wij gesloten

Zondag en maandag gesloten

 

 

Dinsdag 17 april

vanavond zijn wij volgeboekt

 

Woensdag 18 april

Gemarineerde varkenshaasmedaillons met peperroomsaus en ovenaardappeltjes of

Witvis met een knapperige citroenpeper korst en zachte witte wijnsaus

 

Donderdag 19 april

Vandaag zijn we gesloten wegens een meet&greet in grand café Willem voor WIA- en Wajongkandidaten door Philadelphia en UWV Zeeland.

 

Vrijdag 20 april

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 21 april

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 24 april, vanavond zijn we volgeboekt

 

 

Woensdag 25 april

Goulash met gekruide rijst en doperwtjes of

Gestoofde visrolletjes met saffraansaus en roze pepertjes

 

Donderdag 26 april, vanavond zijn we volgeboekt

 

Vrijdag 27 april

Vandaag zijn wij gesloten

 

 

Zaterdag 28 april

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 1 mei

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto of

Spies van kippedijtjes met salsa van mango en sinaasappel

 

Woensdag 2 mei

Kortgebakken koolvis gegaard in de oven met rode bietjes en bladselderij of

Runderstoofvlees van rode wijn en rozemarijn met voorjaarsgroenten

 

Donderdag 3 mei

Pancetta (opgerold buikspek) op Italiaanse wijze of

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto

 

Vrijdag 4 mei

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 5 mei

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

 

Dinsdag 8 mei              

Chipotle van kip (krokante kip burgertjes met mozzarella) of

In de oven gebakken roodbaars met lauwwarme ingemaakte groenten

 

Woensdag 9 mei

Gemarineerde varkenshaasmedaillons met peperroomsaus en ovenaardappeltjes of

Witvis met een knapperige citroenpeper korst en zachte witte wijnsaus

 

Donderdag 10 mei

Vandaag zijn wij gesloten

 

 

 

Vrijdag 11 mei

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 12 mei

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 15 mei

Langzaam gegaarde kipfilet gegratineerd met tomaat en mozzarella of

Vispakketje van scholfilet met courgette en tapenade van gedroogde tomaat en basilicum

 

Woensdag 16 mei

Goulash met gekruide rijst en doperwtjes of

Gestoofde visrolletjes met saffraansaus en roze pepertjes

 

Donderdag 17 mei

Scampi en rode mul in look of

Langzaam gegaarde kipfilet gegratineerd met tomaat en mozzarella

 

Vrijdag 18 mei

Vanavond zijn we volgeboekt

 

Zaterdag 19 mei

Vanavond zijn we volgeboekt

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 22 mei

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto of

Spies van kippedijtjes met salsa van mango en sinaasappel

 

Woensdag 23 mei

Kortgebakken koolvis gegaard in de oven met rode bietjes en bladselderij of

Runderstoofvlees van rode wijn en rozemarijn met voorjaarsgroenten

 

Donderdag 24 mei

Pancetta (opgerold buikspek) op Italiaanse wijze of

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto

 

Vrijdag 25 mei

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 26 mei

Vandaag zijn wij gesloten

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 29 mei

Chipotle van kip (krokante kip burgertjes met mozzarella) of

In de oven gebakken roodbaars met lauwwarme ingemaakte groenten

 

Woensdag 30 mei

Gemarineerde varkenshaasmedaillons met peperroomsaus en ovenaardappeltjes of

Witvis met een knapperige citroenpeper korst en zachte witte wijnsaus

 

Donderdag 31 mei

Op de huid gebakken kabeljauw op spinazie stamppot met zwarte bonensaus en chorizo of

Chipotle van kip (krokante kip burgertjes met mozzarella)

 

Vrijdag 1 juni

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 2 juni

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

Dinsdag 5 juni

Langzaam gegaarde kipfilet gegratineerd met tomaat en mozzarella of

Vispakketje van scholfilet met courgette en tapenade van gedroogde tomaat en basilicum

 

Woensdag 6 juni

Goulash met gekruide rijst en doperwtjes of

Gestoofde visrolletjes met saffraansaus en roze pepertjes

Donderdag 7 juni

Scampi en rode mul in look of

Langzaam gegaarde kipfilet gegratineerd met tomaat en mozzarella

 

Vrijdag 8 juni

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 9 juni

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 12 juni

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto of

Spies van kippedijtjes met salsa van mango en sinaasappel

 

Woensdag 13 juni

Kortgebakken koolvis gegaard in de oven met rode bietjes en bladselderij of

Runderstoofvlees van rode wijn en rozemarijn met voorjaarsgroenten

 

Donderdag 14 juni

Pancetta (opgerold buikspek) op Italiaanse wijze of

Langzaam gegaarde gemarineerde zalm met dille en mosterd pesto

 

Vrijdag 15 juni

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 16 juni

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend garnituur

Reserveer makkelijk en snel via www.couverts.nl

 

Dinsdag 19 juni

Chipotle van kip (krokante kip burgertjes met mozzarella) of

In de oven gebakken roodbaars met lauwwarme ingemaakte groenten

 

Woensdag 20 juni

Gemarineerde varkenshaasmedaillons met peperroomsaus en ovenaardappeltjes of

Witvis met een knapperige citroenpeper korst en zachte witte wijnsaus

 

Donderdag 21 juni

Op de huid gebakken kabeljauw op spinazie stamppot met zwarte bonensaus en chorizo of

Chipotle van kip (krokante kip burgertjes met mozzarella)

 

Vrijdag 22 juni

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 23 juni

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

Dinsdag 26 juni

Langzaam gegaarde kipfilet gegratineerd met tomaat en mozzarella of

Vispakketje van scholfilet met courgette en tapenade van gedroogde tomaat en basilicum

 

Woensdag 27 juni

Goulash met gekruide rijst en doperwtjes of

Gestoofde visrolletjes met saffraan saus en roze pepertjes

 

Donderdag 28 juni

Scampi en rode mul in look of

Langzaam gegaarde kipfilet gegratineerd met tomaat en mozzarella

 

Vrijdag 29 juni

Met ingang van heden op vrijdag alleen ons onbeperkt menu mogelijk

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zaterdag 30 juni

Tomatensoep

Onbeperkt Sliptong of Spareribs.                         € 17,95

Dessert van de Chef

 

Zondag en maandag gesloten

 

 

Tot ziens bij Grand café Willem, het andere restaurant

Grand café Willem, Oranjelaan 17, 4332 VA Middelburg

(0118) 618767

 

Kinderen zijn van harte welkom.

Pinnen is bij ons mogelijk!

Rolstoeltoegankelijk/invalidentoilet.

Wij zijn geopend :
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 20.00 uur

lunch mogelijk van 12.00 - 17.00 uur

3 gangenmenu van 17.00 - 19.30 uur.


zaterdag van 17:00-22:00,

zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 16.00 uur!!

Grand café Willem is de juiste locatie voor uw feest, verjaardag, jubileum, receptie, bruiloft, high tea enz. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

bel voor info tel. (0118) 618 767

typefouten voorbehouden.

WE ZIEN U GRAAG BIJ: GRAND CAFÉ WILLEM, HET ANDERE RESTAURANT

 

 

Lunch of maaltijd en een fijne tijd

seniorenmenu, elke woensdag en vrijdag voor €7,00 pp

elke woensdag en vrijdag om 12.

Lees verder

Ook: